Uw ramen, ons vakmanschap!

producten

100% gemaakt in België

ALU

De aluminium ramen en deuren van Building Windows zijn echt hedendaagse producten die voldoen aan de strengste eisen van bouwheer én architect. Onze elegante aluminium reeks is standaard voorzien van drie kamers die van elkaar gescheiden worden door een thermische brug van 24mm. Dit om de isolatie te optimaliseren en condensvorming te vermijden. Ons aluminium schrijnwerk is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, bicolor combinaties en een uitgebreid structuurlak assortiment. Het profiel heeft een inbouwdiepte van 74mm met een effen, strakke look.

Technische fiche . bekijk

PVC

Building Windows biedt een PVC-schrijnwerks reeks aan die standaard voorzien is van 5 isolerende kamers en een bouwdiepte van 76mm. De 5 kamerprofielen garanderen een perfecte thermische- en geluidsisolatie. Ook de water- en winddichtheid worden verzekerd. Om te voldoen aan de eisen van de moderne architectuur is ons gamma verkrijgbaar in een waaier van kleuren, houtimitaties, bicolor combinaties,... Bovendien zijn onze profielen perfect recycleerbaar. Voor onze dealers hanteren we een stipte leveringstermijn. We bieden de mogelijkheid om onze calculatieprogramma's te gebruiken. Onze PVC reeks is ook CE genormeerd.

Technische fiche . bekijk

Verandasystemen

Veranda's en wintertuinen brengen de zon letterlijk in uw huis. Bovendien brengt u een stukje tuin naar binnen. Er kunnen panelen of glas tot 32mm dik in geplaatst worden. Er kunnen verschillende acrylaat- of polycarbonaatplaten in verwerkt worden, en de reeksen liggen binnen ieders bereik! Building Windows veranda's en wintertuinen zijn er in verschillende stijlen en vormen. Dankzij het optimale concept biedt het systeem meerdere onmiskenbare voordelen. Onze vertegenwoordigers geven U graag een nader woordje uitleg over de mogelijkheden van ons verandasysteem.

Technische fiche . bekijk

Muggenramen

Zoals u weet bieden wij ook een gamma muggenramen, -deuren en schuivende muggenramen aan. Deze komen van een toeleverancier. We hebben 4 standaard kleuren: wit 9010; crème 9001; antraciet grijs 7016 en basalt grijs 7039. De levertermijn van standaard kleuren zal 2 weken zijn, voor ral kleuren 4 weken.

Deurtrekkers

Vanaf heden beschikken wij over het gamma siertrekkers van ANSO. Enkel de reeksen van 32mm diameter zullen courant gevolgd worden. De nieuwe prijzen zijn reeds ingevoerd in ons systeem en worden uiteraard al gehanteerd. U kan documentatie verkrijgen bij uw vertegenwoordiger, voor prijzen kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Bezoek onze Facebook pagina
Back to top